top of page

Om oss

Öka ditt nätverk, skapa trygghet sänk dina kostnader

Vi är Sveriges största inköpsorganisation för serviceföretag. Vår vision är att kunna erbjuda Sveriges bästa inköpsavtal till våra medlemmar.

 

Vi lägger stor vikt på att du som handlar ska känna en trygghet i att välja rätt leverantör samtidigt som du får värde för pengarna. Hos oss får våra medlemmar ett utökat nätverk av leverantörer och sakkunniga, samtidigt som man sänker sina kostnader. 

 

Genom vår egenutvecklade portal kan du som medlem hitta massor av fina erbjudanden och specialpriser. Du kan enkelt komma i kontakt med en leverantör, prata med en inköpsspecialist eller få rådgivning kring specifika inköp.

Varför finns Allianskraft?
 

Servicebranschen är tuff, många tvingas konkurrera mot stora företag med betydligt lägre inköpskostnader. Anledningen till detta är enkel, dessa företag är en väldigt attraktiv kund hos leverantören sett till dess inköpsvolym. Om vi ska kunna konkurrera på samma premisser behöver vi gå samman och hjälpas åt - det är då Allianskraft kom till. Tillsammans omsätter vi närmare 500M SEK.

 

Medan du fokuserar på att få ditt företag att växa ser Allianskraft till att förhandla fram fördelaktiga avtal för alla våra medlemmar, 365 dagar om året. 


 

Hur fungerar Allianskraft?
 

Genom att sammanföra våra inköp blir vi en attraktiv kund för leverantörer, vilket ger oss mer utrymme för förhandling. Tillsammans är vi som starkast och tack vare våra medlemmar skapas möjligheten för bättre priser.

 

Vilka är vi?

Vi är ett team med lång erfarenhet inom servicebranschen. Erfarenheten kommer från att man grundat ett städbolag och fått det att växa till 65 anställda. Under resans gång har idén om Allianskraft vuxit sig starkare då vi gång på gång sett ett tydligt behov, ett behov av att handla tryggt och prisvärt. Därför startade vi Allianskraft, för att underlätta för alla serviceföretag. Göra det möjligt att både vara konkurrenskraftiga och samtidigt få mer tid över till att hitta nya kunder.

Strykning med Garment Steamer

Team Allianskraft

bottom of page